Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp op iOS krijgt automatische fotoalbums en fotofilters

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 8:59 CategorieApplicaties

Het team achter WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de iOS-versie van de populaire berichtendienst, die handige features toevoegt. Zo krijgen iOS-gebruikers nu toegang tot fotofilters en automatische fotoalbums. De update is niet beschikbaar voor Android.

Download de update voor WhatsApp op iOS

Mensen die de populaire berichtendienst op iOS gebruiken kunnen snel een update verwachten die een aantal handige functies toevoegt. Zo zijn er fotofilters toegevoegd. Die filters kun je plaatsen over foto’s, video’s en gifjes (bewegende plaatjes zonder geluid), voordat je ze naar je contactpersonen verstuurt. Op dit moment zijn er vijf mogelijkheden: Pop, B&W, Cool, Chrome en Film. Maar we kunnen ons voorstellen dat het team achter de communicatie-applicatie binnenkort meer filters zal toevoegen, zodat je meer opties tot je beschikking hebt.

Daarnaast worden er ook automatisch fotoalbums gemaakt. Wanneer je voortaan snel achter elkaar (of in één keer) veel foto’s en video’s verstuurt, dan worden ze automatisch in een album geplaatst op je iOS-apparaat, in plaats van een stroom aan content. Ook kun je voortaan direct op een berichtje antwoord geven door op dat berichtje naar rechts te vegen. Dat zal met name handig zijn in groepschats, waar het overzicht nog wel eens verloren kan gaan. Wanneer de nieuwe functies naar de Android-versies komen, is helaas niet bekendgemaakt.

  • WhatsApp
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.