Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows-app van Spotify staat vanaf nu ook in de Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 9:06 CategorieApplicaties

De app van muziekstreamingdienst Spotify is vanaf nu ook te downloaden uit de Windows Store. Het is precies dezelfde app als voorheen. Echter, updates uitbrengen voor de applicaties zal nu veel gemakkelijker gaan, bijvoorbeeld.

Spotify staat in de Windows Store

Eerder dit jaar maakte Microsoft bekend dat Spotify binnenkort te vinden zou zijn in de Windows Store. Vanaf vandaag is het dan zover: de app van de muziekstreamingdienst is te downloaden uit de digitale winkel van Microsoft. Hoewel dat goed nieuws is, is dat nog niet goed nieuws voor iedereen. Het is namelijk geen Universal Windows Platform-app geworden en dat houdt in dat je de applicatie alleen op een pc of tablet met Windows 10 kunt gebruiken. De app is dus niet beschikbaar voor Windows 10 Mobile of bijvoorbeeld Xbox One.

De Spotify-app is overigens precies dezelfde app die je al jaren gebruikt. De enige grote aanpassingen is er eentje die achter de schermen heeft plaatsgevonden: de app kan nu worden geüpdatet vanuit de Store, wat het updateproces moet versimpelen voor iedereen. Ook is het zo dat iedereen die zich straks waagt aan Windows 10 S de applicatie kan downloaden, aangezien dat besturingssysteem alleen software kan binnenhalen vanuit de Windows Store. Daar is dit dan ook allemaal om te doen geweest. Apples iTunes is ook nog onderweg.

  • Spotify
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.