Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo kun je zien of een Pokémon op illegale wijze verkregen is in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2017, 9:12 CategorieGaming

Niantic heeft het niet zo op valsspelers en wil dat aan iedereen duidelijk maken met maatregelen die vals spelen tegen moeten gaan. Mocht je een Pokémon hebben die niet volgens de normale manier gevangen is, dan merk je al heel snel dat Niantic je in de gaten houdt.

Pokémon GO: streep door je Pokémon

In het verleden heeft Niantic al laten weten niet zo dol te zijn op valsspelers in Pokémon GO. Er zijn verschillende maatregelen getroffen. Zo worden er mensen verbannen van de game. Ook kan het zijn dat je voortaan alleen nog maar de slechtste Pokémon ooit tegenkomt tijdens je speelsessies. Niantic heeft dus een zero tolerance-beleid tegen valsspelers en dat blijkt ook uit een nieuwe methode: spelers die niet op de normale manier een Pokémon vangen worden voortaan voorzien van een teken. Zo herken je dus de valsspelers.

In een statement in de SilphRoad-subreddit beschrijft Niantic dat het teken een dikke streep door je illegaal verkregen Pokémon is. Wanneer je dit teken tegenkomt, dan kan het zijn dat het spel zich niet zo gedraagt als voorheen. De ontwikkelaar heeft niet uitgelegd wat dat precies inhoudt: je zult het waarschijnlijk dus wel zelf merken. Mocht je dus nog steeds gebruikmaken van gps-spoofing, bots of third party-kaarten, dan is de kans groot dat je straks allerlei Pokémon met zo’n streep voorbij ziet komen. De consequenties zijn dan helemaal voor jou.

Lees hier wat je deze zomer mag verwachten van Pokémon GO.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.