Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google heeft een bèta-versie van Android 8.0 gelanceerd die bijna af is

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2017, 9:36 CategorieAndroid

Google heeft maandagavond een nieuwe bèta versie van Android O gelanceerd, die bijna af is. En er is een easter egg opgedoken. Het ziet er in elk geval naar uit dat Google bijna klaar is om Android 8.0 te lanceren voor het grote publiek.

Nieuwe bèta-versie Android O

Google heeft maandagavond een nieuwe bèta-versie van Android O gelanceerd en deze versie lijkt stabiel genoeg om te kunnen concluderen dat de stabiele versie van het nieuwe Android aanstaande is. Hoewel Android 8.0, het versienummer dat O met zich meebrengt, niet ontzettend veel nieuwe functies meebrengt voor gebruikers, zijn er wel enkele noemenswaardige aspecten waar je naar uit kunt kijken. Zo komen er notificatiekanalen aan en kun je straks zien bij welke app je nog een notificatie open hebt staan middels een puntje.

Ook komt picture-in-picture officieel naar Android toe (als ingebakken functie), komen er gestroomlijnde instellingen aan en heeft Google beloofd dat Nexus- en Pixel-eigenaars kunnen uitkijken naar verbeteringen op het gebied van bluetooth. Deze zomer moet Android O gelanceerd worden. Ook is er al een easter egg opgedoken die mogelijk een hint kan geven (of juist helemaal niet) over de naam van het besturingssysteem: een octopus. Dat dier verschijnt wanneer je herhaaldelijk op de Android-versie tapt binnen de instellingen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.