Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt tweede publieke bèta van iOS 11 voor iPhone en iPad uit

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2017, 9:36 CategorieiPad

Apple heeft woensdagavond Nederlandse tijd de tweede publieke bèta van iOS 11 vrijgegeven voor bèta-testers met een iPhone of iPad. Mocht je al meedoen met het speciale programma van Apple, dan kun je de update nu elk moment verwachten op je toestel.

Download iOS 11 bèta twee

Apple heeft dinsdagavond de tweede publieke bèta uitgebracht voor iOS 11. De bèta is nu te downloaden voor iedereen die meedoet met het previewprogramma van het bedrijf uit Cupertino. Dat programma stelt mensen in staat alvast software uit te proberen die nog lang niet beschikbaar zal zijn voor de reguliere gebruiker. Maar hoe leuk dat ook klinkt, het heeft ook zo zijn nadelen. Bèta-software is niet altijd stabiel en kan dus voor problemen zorgen. Daarom raden we aan je alleen aan te melden als je precies weet wat je doet.

Aanmelden kan via deze link. iOS 11 is de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.