Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Apple Clips-app krijgt personages van Disney en Pixar

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2017, 9:26 CategorieApplicaties

De Apple Clips-applicatie heeft een contentupdate gekregen. Gebruikers kunnen voortaan personages van Disney en Pixar invoeren. Met de applicatie is het mogelijk dat gebruikers video’s, foto’s en muziek kunnen combineren met captions en effecten.

Download de update voor Apple Clips

Er is nu een update beschikbaar voor de app Apple Clips. Gebruikers zijn voortaan in staat om geanimeerde Disney- en Pixar-stickers te gebruiken in de korte video’s. Apple noemt die speciale stickers ‘overlays’. Ook neemt de update nog een aantal andere mogelijkheden met zich mee. Zo is er nu een specifieke knop voor de transcriptie voor de Live Titles en zijn er nieuwe posters beschikbaar. Wanneer je klaar bent met de korte video (laten we ze vooral niet gifjes noemen), dan kun je ze exporteren en uploaden naar sociale netwerken.

Nu kun je dus vrolijke personages als Mickey en Minnie Mouse, Donald en Katrien Duck en Woody en Buzz Lightyear gebruiken in je korte video’s. De eerdergenoemde posters kun je het beste zien als geanimeerde titelkaarten, waar je ook de tekst op kunt bewerken. De Live Titles-optie is misschien nog wel het meest indrukwekkende aan deze app, die kan namelijk automatisch opschrijven wat er wordt gezegd in de video (je kunt die tekst later nog aanpassen, mocht dat nodig zijn). De app is nu live voor zowel de iPhone- als de iPad-versie.

  • Clips
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.