Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert iOS 10.3.3 voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2017, 8:57 CategorieiPad

Apple heeft woensdagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem vrijgegeven: iOS 10.3.3. Je kunt deze update nu downloaden voor je iPhone en iPad en daarom toegang krijgen tot onder meer beveiligingsupdates.

Download iOS 10.3.3 voor iPhone en iPad

Apple heeft een nieuwe versie van het iOS-besturingssysteem uitgebracht: iOS 10.3.3. Deze versie is nu te downloaden voor iedereen met een moderne iPhone, iPad of iPod touch en brengt bugfixes, prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates met zich mee. Apple heeft er dit keer voor gekozen geen nieuwe functies te introduceren, aangezien het bedrijf ondertussen hard werkt aan iOS 11, dat later dit jaar moet verschijnen. Wil je meer lezen over die versie van het besturingssysteem, klik dan hier voor ons nieuwsbericht.

iOS 10.3.3 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.