Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Store-applicatie geüpdatet met bredere ondersteuning voor Touch ID

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 9:21 CategorieApplicaties

Apple heeft de Apple Store-applicatie van een update voorzien, die onder meer een bredere ondersteuning voor Touch ID met zich meeneemt. Ook kunnen gebruikers checken hoe het ervoor staat met de lokale iPhone-voorraad.

Update voor Apple Store-applicatie

Je kunt nu een update downloaden voor de Apple Store-applicatie op je iPhone of iPad. Deze update stelt je in staat een aantal dingen te doen die voorheen nog niet mogelijk waren. Zo is er een bredere ondersteuning voor Touch ID. Zo moest je eerder een kaart hebben gekoppeld aan Touch ID om aankopen te kunnen doen, maar dat hoeft nu niet meer. Nu kan de Store ook gebruikmaken van de kaart die is gekoppeld aan je Apple ID. Ook hoef je daar geen apart wachtwoord meer voor in te vullen: Touch ID is hier voldoende.

Daarnaast kunnen gebruikers de Apple Store-applicatie gebruiken voor het bekijken van de lokale iPhone-voorraad. Dat is een ontzettend handige functie. Zo weet je precies wanneer je het beste naar de winkel kunt gaan voor het kopen van je nieuwe smartphone, terwijl winkelmedewerkers worden ontzien van dagelijkse vragen of een bepaald model nog wel beschikbaar is. De update is nu live in de App Store en kan elk moment arriveren op je iPhone en iPad. Mocht je de update nog niet hebben, check dan de app in de digitale winkel.

  • Apple Store
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.