Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone 4 Max aangekondigd: phablet met een accu van 5.000 mAh

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2017, 13:04 CategorieAndroid

Asus heeft deze week een nieuwe phablet aangekondigd. Het gaat om de Asus Zenfone 4 Max: een phablet met een accu van 5.000 mAh. De grote smartphone is aanvankelijk alleen in Rusland te koop voor ongeveer 205 euro.

Dit is de Asus Zenfone 4 Max

Sommige mensen vinden accuduur ontzettend belangrijk en fabrikanten spelen daar vaak handig op in door smartphones aan te bieden met batterijen die beschikken over ontzettend veel energie. De Asus Zenfone 4 Max is één van die smartphones en die is deze week aangekondigd door de Taiwanese fabrikant. Ook is er een speciale batterijbesparende modus, genaamd PowerMaster, waardoor de Zenfone 4 waarschijnlijk zijn concurrentie voorbijgaat wanneer die op de markt komt als het om de lengte van de accuduur gaat.

De smartphone wordt geleverd in twee versies. Eentje met een Qualcomm Snapdragon 430 (octacore-processor) en eentje met een Snapdragon 425 (quadcore-processor). Beide telefoons beschikken over 4 GB aan werkgeheugen. Wel kun je nog kiezen voor een model met 16, 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Ook kun je een micro-sd-kaartje plaatsen voor meer geheugen. Op de achterkant zit een dubbele camera van dertien megapixel, met een kijkhoek van 120 graden. De frontcamera beschikt over acht megapixel.

Het scherm aan de voorkant is 5,5-inch groot en beschikt over een resolutie van 1.080 bij 1.920 pixels. Als software wordt Android 7.0 geleverd, maar dan met een softwareschil genaamd Zen UI. Die schil levert Asus op al zijn Android-apparaten. Aanvankelijk wordt de Asus Zenfone 4 in Rusland gelanceerd voor omgerekend 205 euro. Of de 4 Max ook naar Nederland komt, is momenteel niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.