Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Zenfone 4 Pro krijgt dubbele camera en high-end specificaties’

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2017, 8:52 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de Asus Zenfone 4 Pro voorzien van een dubbele camera en high-end specificaties. Wanneer de Zenfone 4 zal worden aangekondigd, lijkt op dit moment nog onzeker te zijn. Mogelijk voor het einde van het jaar.

Is dit de Asus Zenfone 4 Pro?

Het ziet er naar uit dat Asus binnenkort een nieuwe smartphone gaat onthullen, namelijk de Asus Zenfone 4 Pro. Tot die tijd moeten we het doen met gelekte details, bijvoorbeeld van de Italiaanse website DDay. Deze site claimt de eerste foto’s te hebben van de onaangekondigde smartphone. Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgt de nieuwste phablet van het merk high-end specificaties met zich mee, waaronder de Qualcomm Snapdragon 835-processor (dezelfde processor als in de Samsung Galaxy S8 en HTC U11).

Naast de high-end processor mogen we ook een systeem met een dubbele camera verwachten op de achterkant, wat inmiddels een lange trend aan het worden is in smartphoneland. Het scherm wordt 5,7-inch groot, met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Verder zal er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn en zouden we kunnen rekenen op 64 GB aan interne opslagruimte. Asus is voornemens om de Asus Zenfone 4 te voorzien van Android 7.1.1 Nougat. Helaas heeft de fabrikant de bovenstaande gegevens nog niet bevestigd.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.