Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman, Walking Dead en Wolf Among Us krijgen nieuwe seizoenen

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2017, 8:48 CategorieGaming

Ontwikkelaar Telltale Games heeft aangekondigd dat de spellen Batman – The Telltale Series, The Walking Dead en The Wolf Among Us nieuwe seizoenen krijgen. De eerste aflevering van het avontuur van de vleermuisman verschijnt op 8 augustus.

Telltale Games kondigt nieuwe seizoenen aan: Batman en meer

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft bekendgemaakt dat drie lopende gameseries worden voorzien van nieuwe seizoenen. Als eerste krijgen we te maken met het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series. Deze serie heeft de subtitel The Enemy Within gekregen, en de eerste aflevering staat gepland voor 8 augustus. In totaal komen er vijf afleveringen aan, net zoals in het eerste seizoen. Dat eerste seizoen was een groot succes voor de studio en liet een andere kant zien van Bruce Wayne en de gevreesde vleermuisman.

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series zien we dat niemand minder dan The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag onder de bus?

The Walking Dead: het laatste seizoen

Daarnaast heeft de studio laten weten dat The Walking Dead-serie een vierde en laatste seizoen gaat krijgen. De verwachting is dat dit seizoen ergens volgend jaar wordt uitgebracht. Het derde seizoen pakte sommige dingen anders aan dan gebruikelijk was voor de serie, maar Telltale Games heeft in het persbericht belooft dat we in het vierde seizoen wederom in de huid kruipen van Clementine. Hoe het verhaal precies zal aflopen, heeft de ontwikkelaar nog niet gezegd. Maar we kunnen het ons niet voorstellen dat het saai gaat worden.

Volgend jaar kunnen we ook rekenen op de terugkomst van een favoriet van de redactie: het tweede seizoen van The Wolf Among Us. Deze serie, een bewerking van het stripboek Fables, debuteerde in 2014 en sindsdien hebben we er niets over gehoord. Dit tweede seizoen zal een nieuw en fris verhaal vertellen, met wederom Bigby Wolf en Snow White in de hoofdrol. Helaas wordt dit een zelfstandig verhaal, dat losstaat van het eerste seizoen. Dat is jammer, want de ontknoping van het eerste seizoen eist een continuatie van dat verhaal op.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.