Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram laat gebruikers tijdelijke foto’s en video’s versturen

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 10:59 CategorieApplicaties

De berichtendienst Telegram is dit weekend van een update voorzien, die ervoor zorgt dat gebruikers tijdelijke foto’s en video’s kunnen versturen naar elkaar. Je kunt een foto of video een bepaalde tijd meegeven, waarna de content automatisch zal worden verwijderd.

Tijdelijke foto’s en video’s op Telegram

Dit weekend heeft berichtendienst Telegram een update uitgebracht voor de iOS- en Android-versies van de dienst. Versie 4.2 neemt een aantal handige dingen met zich mee, zoals een verbeterd systeem voor het bewerken van foto’s. Ook kunnen mensen voortaan elkaar zelfvernietigende foto’s en video’s versturen. Je kunt de timer instellen en na het aflopen daarvan zal de foto of video automatisch worden verwijderd. Je kunt de timer op één seconde, maar ook op één minuut instellen, en er zijn ook nog wat opties tussenin.

Daarnaast stelt Telegram gebruikers in staat een korte biografie in te vullen op het openbare profiel, zodat mensen een idee hebben van de persoon met wie ze in contact willen komen. Bovendien kunnen gebruikers het gebied van de stickers vergroten, waardoor zoeken gemakkelijker wordt, en zijn er verbeteringen doorgevoerd onder de motorkap voor het sneller versturen van content. Foto’s en video’s kunnen zo sneller gedownload en bekeken worden. Je kunt de update nu elk moment verwachten op je iOS- of Android-apparaat.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.