Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #68

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de Metro-app.

NOS Tour de France Video

Voor liefhebbers die geen seconde van de Tour de France willen missen, heeft de NOS een oplossing bedacht. Er is een app verschenen waarbij je de 104e editie van de Tour de France live kunt volgen via jouw smartphone en tablet. Alle livestreams over het wielrennen zijn via de app te bekijken en je krijgt zelfs een melding zodra er een stream gaat beginnen. Zo krijg je dus écht alles mee.

NOS Tour de France Video

NOS Tour de France Video is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • NOS Tour de France Video

Express Me

Express Me is een handige app die gebruikt kan worden door mensen met spraakproblemen. De app is zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt door categorietegels heen scrollen. Wil je bijvoorbeeld iets zeggen wat met eten en drinken te maken heeft, dan kun je op zoek gaan naar die tegel en daaronder vallen dan woorden of zinnen. Ook kun je zelf nieuwe categorieën aanmaken. Zo kan de app voortaan de woorden voor jou uitspreken.

Express Me is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Express Me

Metro

Waar je voorheen in bijna iedere trein wel het dagblad Metro kon scoren, is dat inmiddels veranderd. De gratis krant is niet langer op alle NS-stations te verkrijgen en dus is men aan de slag gegaan met een oplossing waardoor je toch nieuws van Metro kunt blijven lezen. De oplossing is een gratis app waarin al het nieuws is ondergebracht. Ook kom je in de app video’s en puzzels tegen.

Metro App

Metro is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Metro

Final Fantasy XV: A New Empire

Square Enix heeft Final Fantasy XV: A New Empire uitgebracht voor Android en iOS. Het is de bedoeling dat je jouw eigen leger opricht en dat leger klaarstoomt voor gevechten. Met jouw leger moet je het dan opnemen tegen de legers van andere teams. A New Empire is een mobiele game die bij Final Fantasy XV hoort. Het spel speelt zich af in de wereld van Eos.

Final Fantasy XV: A New Empire is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Final Fantasy XV: A New Empire

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.