Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #70

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een handige app voor als je deze vakantie naar Schiphol gaat.

Street Fighter IV Champion Edition

Street Fighter is een echte klassieker te noemen en inmiddels is Street Fighter IV Champion Edition beschikbaar gemaakt voor iOS. Kies één van de 25 personages waarmee jij jouw tegenstanders wilt verslaan. De game is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-toestellen. In de toekomst wordt ook de Android-versie verwacht. Om het spel op een iPad of iPhone te kunnen spelen, dien je eenmalig 5,49 euro neer te tellen.

Street Fighter IV Champion Edition is voor €5,49 te downloaden uit de App Store.

  • Street Fighter IV Champion Edition

KLM Schiphol Airport Map

De app van KLM is allerminst nieuw, maar de makers hebben de applicatie wel voorzien van een nieuwe functie die tijdens de aankomende vakanties wel heel handig kan zijn. In de app kom je nu namelijk een AirPort Map tegen van Schiphol. Met die app hoef je voortaan nooit meer urenlang te zoeken naar de gates en de voorzieningen. De app leidt je er simpel naartoe. Een blauw bolletje geeft aan waar jij staat en vanaf dat moment kun je ook eenvoudig zien waar onder meer de winkels en de toiletten zijn. Let op: De kaart werkt in de app alleen als je een toekomstige vlucht geboekt hebt.

KLM Schiphol Airport Map

KLM Schiphol Airport Map is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • KLM Schiphol Airport Map

Grand Prix Story 2

Kairosoft heeft in de afgelopen jaren een naam opgebouwd als het gaat om simulatorspellen. De spellenmaker is nu terug met een gloednieuwe game genaamd Grand Prix Story 2. In het spel is het de bedoeling dat je je eigen raceteam opbouwt en zoveel mogelijk records neerzet. Het spel is gratis te downloaden. Er zijn echter wel extra’s die je alleen kunt halen door geld in het spel te stoppen.

Grand Prix Story 2 is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Grand Prix Story 2

Tijdschrift 2.0

Tegenwoordig hoef je niet meer naar een winkel toe om de nieuwste tijdschriften te lezen, dat kon al een tijdje met de app van Tijdschrift.nl. De verouderde app is nu echt ingeruild voor Tijdschrift 2.0. De app maakt het makkelijk en overzichtelijk om tijdschriften aan te schaffen en ze te lezen. Zo kun je dus ook tijdens jouw vakantie even lekker onderuit zakken onder het genot van een tijdschrift als Autoweek of Donald Duck.

Tijdschrift 2.0

Tijdschrift 2.0 is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Tijdschrift 2.0

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.