Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #71

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een handige app waarmee je je gewoontes kunt doorbreken.

Minecraft: Story Mode – Season Two, Episode 1

Seizoen twee pakt op waar seizoen één eindigde. Het gaat goed met de bende. Totdat er een nieuw probleem aanklopt, natuurlijk. Dit keer heeft hoofdpersoon Jesse last van een pantserhandschoen die niet meer van zijn of haar hand af komt, waardoor er een mysterieuze onderwatertempel moet worden bezocht om het probleem op te lossen. Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson en Scott Porter keren allemaal terug voor dit verhaal. Minecraft-spelers of YouTubers, zoals Stampy Cat en stacyplays, krijgen ook een rolletje.

Minecraft: Story Mode is nu verkrijgbaar voor Android en iOS en kost 5,49 (exclusief season pass).

  • Minecraft: Story Mode

Gudak Cam

Vroeger maakten we foto’s in de hoop dat ze er goed uit zouden komen. En als ze niet goed waren, dan had je gewoon pech en moest je het gewoon maar doen met het resultaat. Tegenwoordig kunnen we veel dingen overdoen en verwijderen wanneer ze niet bevallen, maar de app Gudak Cam gaat daar lijnrecht tegenin. Met de app kun je foto’s maken, maar dan zoals dat vroeger ging: door een klein venstertje en met de hoop dat alles maar goed zou komen. Gelukkig is dat kijkvenster inmiddels al iets groter gemaakt, want hij was wel erg klein…

Gudak Cam is nu te downloaden uit de App Store en kost 1,09 euro.

  • Gudak Cam

Loop – Habit Tracker

Heb je een gewoonte waar je graag vanaf wilt of wil je een bepaalde gewoonte kunnen blijven doorzetten? Dan kan de app Loop – Habit Tracker je daar wellicht bij helpen. Middels gedetailleerde statistieken en grafieken krijg je inzicht in de dingen die je wil doen of doet, waardoor je kan handelen naar je eigen inzicht en acties. Je kunt reminders instellen, een flexibel schema inplannen en zelfs je smartwatch in de strijd gooien (mits die draait op Android Wear). Als er één app is die je kan helpen met gewoontes, dan is het deze wel.

Loop – Habit Tracker is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Loop - Habit Tracker

That’s You!

Mocht je thuis een PlayStation 4 hebben staan en heb je een PlayStation Plus-abonnement, dan kun je nu de game That’s You! downloaden. Dat spel is helemaal gratis te downloaden en spelen en zet jou en je vrienden in de hoofdrol van een hilarisch spel. Je hebt hiervoor wel een losse app nodig en die is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Ontdek wat jij en je vrienden echt van elkaar vinden met deze quizpartygame waar de vragen allemaal draaien om jou. Let op: deze app werkt in feite als een PS4-controller.

That’s You! is nu gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • That's You!

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.