Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #72

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer weerapp Carrot Weather.

Carrot Weather

Carrot Weather is geen nieuwe weerapplicatie, maar wel ééntje die afgelopen week in een nieuw jasje is gestoken. Carrot Weather maakt het bekijken van het weerbericht leuk door een geheel eigen persoonlijkheid aan de app te geven. De app houdt een omgeving aan die verandert zodra het weerbericht verandert. Gratis is de app niet, maar met Carrot Weather heb je wel een uitstekende weerapp op jouw Apple apparaat.

Carrot Weather is nu verkrijgbaar voor iOS en kost 4,49 euro.

  • Carrot Weather

Meditolk

Als je naar het buitenland gaat, doe je er goed aan om op alle fronten goed voorbereid te zijn. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde ziekte onder de leden, dan kan het handig zijn om daar informatie over op jouw smartphone te zetten. Meditolk biedt nu een oplossing door jouw medische gegevens lokaal op te slaan en te vertalen. Zo weet een arts in het buitenland altijd waar hij aan toe is.

Meditolk

Meditolk is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Meditolk

AH Productscanner

AH heeft in de afgelopen periode al meerdere apps uitgebracht, maar is nog niet klaar. De winkelketen is aan de slag gegaan met een Productscanner die het mogelijk maakt om etiketten van producten uit de winkel te scannen door gebruik te maken van augmented reality. Het resultaat is dat je alle informatie over het product vervolgens te weten komt. Ook krijg je inspiratie voor het avondeten, zodat je voortaan altijd weet wat je ’s avonds op tafel kunt zetten.

AH Productscanner is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • AH Productscanner

Nike

Buiten Europa was de app al een tijdje beschikbaar, maar in Europa moesten we er nog even op wachten. Tot nu… Nike heeft een nieuwe applicatie gelanceerd waarmee het mogelijk wordt om op de hoogte te blijven van de nieuwste sneakertrends en speciale evenementen en om nieuwe schoenen te reserveren.

nike

Nike is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • Nike

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.