Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cameramaker Red kondigt een phablet aan met een holografisch scherm

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2017, 10:23 CategorieAndroid

Red, een camerafabrikant die high-end camera’s fabriceert, heeft aangekondigd aan een phablet met een holografisch scherm te werken. De grote smartphone draait op Android en beschikt over een display die 5,7-inch groot is.

Red maakt phablet met holografisch scherm

Red is van oudsher een camerafabrikant die high-end fotocamera’s maakt. Maar deze week kondigt de fabrikant aan ook te werken aan een smartphone. Dat apparaat wordt de Hydrogen One genoemd en haar meest kenmerkende feature is het holografische display. Dat scherm is 5,7-inch groot en maakt gebruik van nanotechnologie waarmee gewisseld kan worden tussen 2D-, holografische, 3D- en interactieve content. Ook is er een algoritme aanwezig die van regulier stereogeluid multidimensionale audio maakt, laat de fabrikant weten.

Samen met het holografische beeld en de multidimensionale audio moet de Hydrogen One zorgen voor een ongekende ervaring. Daarnaast is het zo dat de One een modulair karakter heeft, vergelijkbaar met de Moto Z en de Essential. Red heeft zelfs gemeld dat de smartphone werkt met de high-end camera’s van het bedrijf, maar verdere details zijn ontzettend schaars op dit moment. Verder weten we dat usb-c aanwezig is, evenals een micro-sd-kaartsleuf. De prijs begint op 1.195 dollar en kan oplopen tot 1.595 dollar, aldus de website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.