Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #69

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de slimme e-mailapp Astro.

Astro: AI Meets Email

Astro is een nieuwe e-maildienst die mail combineert met kunstmatige intelligentie. Middels die intelligentie wil de app ervoor zorgen dat je je alleen concentreert op de mails die er toe doen. De app is nu volledig gratis te downloaden en te gebruiken en heeft geen advertenties of digitale aankopen. Je kunt Astro nog het beste vergelijken met Gmail, maar dan met een ingebouwde persoonlijke assistent.

Astro is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Astro: AI meets Email

Persona 5 IM App

Mocht je een fan zijn van de gameserie Persona, dan heeft een enthousiaste ontwikkelaar deze week een verrassing gelanceerd: Persona 5 IM App. In het vijfde deel kun je communiceren met je vrienden via een communicatieapplicatie en die app is nu in z’n geheel nagebouwd voor Android. Wil je dus met je vrienden doen alsof je in de game Persona 5 zit, dan kun je Persona 5 IM App nu downloaden. Echter, de mogelijkheden zijn flink beperkt: zo kun je geen video of foto versturen. Je kunt in feite alleen chatten met je vrienden.

Persona 5 IM App is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Persona 5 IM App

Changes (Unreleased)

Vraag je je wel eens af wat een update nu precies heeft veranderd aan een bepaalde app? Niet alle ontwikkelaars zijn daar even duidelijk over. Maar soms kan het ook gewoon vervelend zijn om naar de juiste pagina binnen Google Play te gaan. Daarom is er de app Changes, die precies, per app, kan laten zien welke veranderingen er zijn doorgevoerd. Dit is misschien niet voor iedereen handig, maar als je graag weet wat ontwikkelaars veranderen aan de apps die je dagelijks gebruikt, dan kan Changes je helpen dat in beeld te brengen.

Changes is nu gratis te downloaden uit Google Play. Pas op: de app is nog niet helemaal af en kan dus bugs bevatten.

  • Changes

Oxenfree

De avonturengame, zoals we hem vroeger op de computer speelden, heeft een ware opmars gemaakt op mobiele platformen — waarschijnlijk omdat ze meer dan prima te besturen zijn middels een touchscreen. Deze week is de pc-game Oxenfree verschenen. In dit spel maak je kennis met een groepje vrienden, die op hun reis te maken krijgen met bovennatuurlijke krachten. Mocht je de Netflix-serie Stranger Things in één keer uitgekeken hebben, dan is Oxenfree dé game voor jou om zelf een dergelijk avontuur te beleven.

Oxenfree is nu te koop voor 4,59 euro op Android en 5,49 euro op iOS.

  • Oxenfree

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.