Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde aflevering Guardians of the Galaxy verschijnt 22 augustus

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2017, 10:14 CategorieGaming

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de derde aflevering van Marvel’s Guardians of the Galaxy op 22 augustus zal verschijnen. Dat heeft de spelontwikkelaar en -uitgever tijdens de Comic-Con van deze week laten weten.

Aflevering drie van Guardians of the Galaxy

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games is deze week goed op dreef. Eerder maakte het bedrijf al bekend dat we vanaf 8 augustus aan de slag kunnen met het nieuwe seizoen van Batman – The Telltale Series (met de subtitel: The Enemy Wiithin), het vierde en laatste seizoen van The Walking Dead en een opvolger van het in 2014 verschenen The Wolf Among Us. Vandaag staat het spel van Guardians of the Galaxy in de spotlight, aangezien de derde aflevering van deze gameserie vanaf 22 augustus te downloaden zal zijn.

Dat heeft Telltale Games tijdens de Comic-Con in San Diego bekendgemaakt. De aflevering krijgt de titel More than a Feeling met zich mee en zal los 4,99 euro kosten. Meestal geldt deze datum eerst voor consoles; de mobiele versie verschijnt vaak een paar dagen later. Reken dus op een dag of twee vertraging. Helaas zijn er nog geen details beschikbaar over het verloop van dit derde deel. Maar mocht je al zijn begonnen aan de serie (wij wachten meestal totdat alle episodes er zijn), dan weet je ongetwijfeld wat er staat te gebeuren.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.