Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde publieke bèta van iOS 11 nu te downloaden voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2017, 8:47 CategorieiPad

Mocht je meedoen met de publieke bèta van iOS 11, dan is het goed om te weten dat het vanaf nu mogelijk is de derde versie te downloaden. Doe je nog niet mee? Dan kun je je nog steeds aanmelden om de nieuwe software uit te proberen.

Download derde versie van iOS 11

Apple heeft dinsdagavond de derde versie van de iOS 11-bèta vrijgegeven voor iPhone en iPad. Hierdoor zijn de mensen die niet staan ingeschreven als ontwikkelaars, in staat om de nieuwste iOS-software uit te proberen. Houd er echter altijd wel rekening mee dat bèta-software mankementen kan hebben en je toestel vreemd kan laten reageren. Ook kunnen applicaties zichzelf zomaar afsluiten, is de accuduur vaak allerminst optimaal en kan het zijn dat de geleverde prestaties over het algemeen zullen tegenvallen.

Nog steeds geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. iOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.