Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Draadloze oplader voor nieuwe iPhone niet gereed voor release van dit jaar’

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2017, 9:25 CategorieiPhone

Over de nieuwe iPhone wordt gezegd dat die straks draadloos op te laden is. Maar de draadloze oplader zou nog niet klaar zijn voor de lancering van later dit jaar. De accessoire zou (mogelijk daarom) apart worden verkocht door Apple.

Nieuwe iPhone draadloos op te laden – maar niet meteen

Er bestaan al voor langere tijd geruchten dat de nieuwe iPhone draadloos op te laden zal zijn. Maar nu is er een ander gerucht opgedoken: de draadloze oplader die Apple daarvoor in gedachte heeft, zou nog helemaal niet af zijn en ook niet direct geleverd kunnen worden wanneer de iPhone later dit jaar te koop zal zijn. De accessoire voor draadloos opladen zal op een later moment los te koop zijn (en dus niet bij de iPhone meegeleverd worden), maar mogelijk niet in de winkels liggen voordat Apple software-update iOS 11.1 heeft uitgebracht.

Vorige maand kwam naar buiten dat de nieuwe iPhone draadloos oplaadbaar zou zijn. Dat meldde althans de CEO van het bedrijf Wistron, een primaire fabrikant van Apple uit India. Het draadloos opladen zou “een standaardfunctie gaan worden”, aldus de beste man. Uit een ander gerucht bleek dat Apple waarschijnlijk de Smart Connector aan de achterkant wil gebruiken voor het opladen. Het wachten is nu op de aankondiging van Apple en de plannen die het bedrijf naar buiten brengt. Tot die tijd is alle andere info hierover speculatie.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.