Fleksy-toetsenbord keert terug onder nieuwe eigenaar

26 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
Fleksy

Het populaire Fleksy-toetsenbord is terug van weggeweest en heeft niet alleen een nieuwe eigenaar, maar ook een nieuw ontwikkelteam achter zich staan. Je kunt vanaf nu de geüpdatete versie in Google Play en de App Store vinden. De laatste update was april 2016.

Download nieuwe versie van Fleksy

Ondanks het feit dat het Fleksy-toetsenbord al sinds april 2016 niet meer van een update was voorzien, is er nog altijd een grote groep toegewijde gebruikers die gebruikmaakt van het handige toetsenbord. Dat de app geen updates heeft ontvangen is niet vreemd: sinds de overname van Pinterest is het ontwikkelteam opgeheven en werkte er dus niemand aan nieuwe features. Maar nu is de keyboardapp terug van weggeweest, met een nieuwe eigenaar en een nieuw ontwikkelteam achter zich. De nieuwe eigenaar is Thingthing.

De nieuwe versie van Fleksy biedt een aantal dingen aan:

  • Verbeterde deelopties voor gifjes en stickers: je kunt de gifjes en stickers nu direct delen in een app die er ondersteuning voor aanbiedt.
  • Problemen opgelost met voorspellingen die werden gedaan in het Roemeens en Oekraïens.
  • Ook zijn er een aantal prestatieverbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

Geen hele grote dingen dus, maar prestatieverbeteringen zijn altijd welkom. Het wachten is nu totdat de eerste échte grote functies worden aangekondigd en uitgebracht.

Fleksy

Reacties (0)