Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeelding laat Galaxy Note 8 van alle kanten zien

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2017, 9:43 CategorieAndroid

Er is wederom een afbeelding opgedoken waarop we de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen in een hoesje van een fabrikant. Dit keer krijgen we het toestel echter van alle kanten te zien. Ook de Note 8 krijgt haar eigen knop voor de Bixby-assistent, zoals het er nu naar uitziet.

Galaxy Note 8 van alle kanten

In de afgelopen weken hebben we al heel wat verschillende afbeeldingen van de Samsung Galaxy Note 8 voorbij zien komen. Of die plaatjes het echte toestel laten zien, weten we pas zeker wanneer Samsung het product aankondigt. Maar over het algemeen komen de persafbeeldingen en andere renders met elkaar overeen, waardoor we toch al een goed idee hebben van wat we mogen verwachten van de Note 8. Vandaag is er wederom een persafbeelding gelekt waarop de Note 8 te zien is — in een wel heel opvallend telefoonhoesje.

Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, kun je de Galaxy Note 8 van alle kanten bekijken. De afbeelding komt overeen met wat we tot op heden hebben gezien van andere renders. We zien twee camera’s op de achterkant, met daarnaast een flitser en een vingerafdruklezer. Ook zien we drie verschillende knoppen, waardoor de gedachte leeft dat de Note 8 ook wordt voorzien van een speciale knop voor de digitale assistent Bixby. Daarnaast zien we een usb-c-poort, evenals een koptelefoonaansluiting op de onderkant zitten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.