Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Game Live laat je je game streamen vanaf je Galaxy S8

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 9:22 CategorieApplicaties

Samsung heeft een app uitgebracht waarmee het mogelijk is je gamesessie te streamen vanaf je Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De beelden zijn direct te volgen op websites en binnen apps als Twitch, YouTube en Facebook.

Gameplay delen vanaf je Galaxy S8

Samsung heeft dit weekend een nieuwe applicatie voor haar Android-smartphones uitgebracht, genaamd Game Live. De app stelt mensen in staat hun gameplay te livestreamen naar Twitch, YouTube en Facebook, waardoor andere mensen dus kunnen meekijken naar hoe ze gamen. Het werkt heel simpel: gebruikers openen de app, kiezen een game uit, loggen in bij een livestreamingdienst naar keuze en kunnen direct beginnen met streamen. Er is wel een limiet aanwezig: je kunt helaas maar tot 4 GB aan data de lucht in gooien.

Samsung meldt dat je met 4 GB tot tweehonderd minuten aan livestream in hoge kwaliteit realiseert. Mocht je genoegen willen nemen met een mindere kwaliteit, dan kun je langer streamen. Verder heb je met de streamer de keuze uit een aantal mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen alleen de game-audio te laten horen of alleen het geluid van je microfoon. Maar je kunt ook beiden doen. Daarnaast kun je de livestream na afloop opslaan. De app staat nu in de Galaxy App Store en werkt alleen met moderne Samsung-smartphones, zoals de Galaxy S8.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.