Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeelding toont beste beeld van Note 8 tot op heden

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 9:38 CategorieAndroid

Dit weekend is er op Twitter een afbeelding verschenen waarop de Galaxy Note 8 te zien is. Dit is het beste beeld van de phablet tot nu toe. De Note 8 wordt in augustus van dit jaar onthuld en zal in twee fases worden gelanceerd.

Dit is de Samsung Galaxy Note 8

Dit jaar zijn er al een aantal mooie en toffe smartphones verschenen, maar 2017 heeft gelukkig nog veel meer in petto. Eén van die smartphones waar ongetwijfeld ontzettend hard naar uitgekeken wordt, is de Samsung Galaxy Note 8. Dit weekend is er wederom een afbeelding van de smartphone gelekt en dit is ongetwijfeld de beste blik die we op de phablet kunnen werpen, voordat Samsung zelf de phablet heeft aangekondigd. Het plaatje in dit nieuwsbericht is door het doorgaans betrouwbare Twitter-account Ice Universe geplaatst.

We zien drie Samsung Galaxy Note 8-modellen op een rij staan. De randen van de schermen buigen af naar de zijkanten en de randen aan de boven- en onderkanten lijken iets dunner te zijn in vergelijking met de Samsung Galaxy S8. Hoewel de afbeelding als legitiem kan overkomen, moeten we altijd een slag om de arm houden. Het kan namelijk ook zijn dat iemand, op basis van de geruchten en de eerder gelekte afbeeldingen, een mooie mock-up gemaakt heeft. De kans is echter groot dat we hier het echte toestel te zien krijgen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.