Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Agenda op iOS, na drie jaar, eindelijk voorzien van een widget

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2017, 9:16 CategorieApplicaties

Google heeft dit weekend een update uitgebracht voor de Google Agenda: de applicatie is eindelijk voorzien van haar eigen widget. Het is nu drie jaar geleden sinds de introductie van widgets op het besturingssysteem voor de mobiele apparaten van Apple.

Google Agenda heeft widget op iOS

Mocht je Google Agenda gebruiken op je iPad of iPhone, dan hebben we goed nieuws: de applicatie is namelijk eindelijk voorzien van haar eigen widget, waardoor je nu dus ook kunt zien wat er op de agenda staat zonder de app te hoeven openen. De widget staat, net zoals met alle andere widgets het geval is, in het notificatiescherm en op het vergrendelde scherm. Agenda kan de volgende twee agenda-items laten zien. Ook is er een knopje waarmee je dat aantal uitbreidt naar zes items. En dat dus zonder de applicatie te hoeven openen.

Mocht  je een iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 of iPhone 7 Plus hebben, dan is het ook mogelijk de widget op te roepen door het icoon van de app even ingedrukt te houden. 3D Touch doet dan de rest. En dat is het wel voor de mogelijkheden na de update. Het is vooralsnog niet mogelijk een complete maand in beeld te brengen, zoals dat bijvoorbeeld wel kan met Fantastical 2. Mocht je toch liever de Google Agenda gebruiken, dan zul je het hier mee moeten doen. Maar de informatie is nu wel iets toegankelijk dan voorheen geworden.

  • Google Agenda
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.