Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Allo laat mensen nu op aparte berichten reageren

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2017, 8:58 CategorieApplicaties

Google heeft berichtendienst Google Allo van een update voorzien, waardoor mensen nu op individuele berichten kunnen reageren. Bij een berichtje staat voortaan een hartje. Wanneer je daarop tapt, dan verschijnt er een nummer naast van de hoeveelheid likes.

Download de update voor Google Allo

Het is nu bijna een jaar geleden sinds de release van Google Allo, een berichtendienst van Google. Hoewel we inmiddels al bij de veertiende versie van Allo zijn aangekomen, missen we nog steeds functies die de berichtendienst tot een must-have kunnen maken. Zo is er nog geen ondersteuning voor sms, kunnen we niet chatten op meerdere apparaten tegelijkertijd en hebben we nog steeds geen desktopapplicatie. Maar dat laatste wordt al een tijdje beloofd en zou binnen nu en enkele weken worden uitgebracht. Wij zijn benieuwd.

Update veertien brengt wel een andere feature met zich mee. Je kunt voortaan een hartje geven aan een specifiek bericht, om te laten zien dat je iets leuk vindt. Wanneer meerdere mensen iets leuk vinden, dan zal er ook een cijfer naast dat hartje komen te staan. En dat is het eigenlijk wel. Je kunt verder geen andere emoji koppelen aan een bericht, alleen het hartje. Wil je meer emoji hangen aan een specifiek bericht, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Facebook Messenger. Ook ondersteunt die app onder meer sms, dus is de cirkel rond.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.