Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google blijft sleutelen aan Google Feed (voorheen Google Now)

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 9:59 CategorieApplicaties

Google heeft onlangs wat veranderingen doorgevoerd aan de Google Feed, die voorheen bekendstond als het Google Now-paneel. Sommige onderdelen worden nog getest, terwijl andere onderdelen worden uitgerold naar iedereen.

Veranderingen aan de Google Feed

Google heeft ervoor gezorgd dat de Accelerated Mobile Pages voortaan ook te vinden zijn in de Google Feed, een onderdeel binnen Android dat voorheen bekendstond als het Google Now-paneel. Dat betekent dat wanneer je een dergelijke pagina bezoekt vanuit het paneel op je smartphone of tablet, de pagina in kwestie veel sneller geladen zal worden. In de zoekmachine van Google staat er een bliksemschicht naast zo’n pagina. En ook in de Google Feed is dat het geval, zodat je van tevoren kunt zien of je met een AMP te maken hebt of niet.

Daarnaast test Google nog een ander onderdeel binnen de Feed, maar alleen voor de mensen die de Pixel Launcher op hun smartphone of tablet hebben. De achtergrond van de Feed is voor sommige gebruikers doorzichtig gemaakt, waardoor je je achtergrond op het thuisscherm nog gedeeltelijk kunt zien. Voorheen was die achtergrond helemaal wit, met bovenaan een kek plaatje. Wanneer deze verandering naar iedereen wordt uitgerold, is niet bekend. Maar het hoeft nu niet lang meer te duren, omdat deze feature ook al eerder werd getest.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.