Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel 2 wordt eerste smartphone met Snapdragon 836’

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2017, 8:52 CategorieAndroid

De opvolger van de Google Pixel, de Google Pixel 2, wordt mogelijk de eerste smartphone die wordt voorzien van de Snapdragon 836. De Pixel XL 2 krijgt waarschijnlijk dezelfde processor. Beide smartphones worden mogelijk in oktober aangekondigd.

Google Pixel 2 met Snapdragon 836 – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven dan krijgt de opvolger van de Google Pixel, de Google Pixel 2, de opvolger van de Qualcomm Snapdragon 835 aan boord: de Snapdragon 836. Dit zou dan de eerste smartphone worden met deze high-end processor aan boord. De Google Pixel XL 2 krijgt waarschijnlijk dezelfde processor, maar dat konden de geruchtenmakers op moment van schrijven nog niet bevestigen. Bij de huidige modellen is het zo dat de specs nagenoeg hetzelfde zijn, op de grootte van de schermen van de twee modellen na dan.

Eerder kwam naar buiten dat de beide vlaggenschepen zouden worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835. Deze processor vinden we terug in handsets als de Samsung Galaxy S8, HTC U11 en de OnePlus 5, dus zou niet misstaan in een Google Pixel 2. Maar omdat de Pixel 2 veel later uitkomt dan de concurrentie, is het niet vreemd om te denken dat er tegen die tijd weer een betere chip beschikbaar zal zijn waar een fabrikant van kan profiteren. De verwachting is dat Google de twee smartphones in oktober zal gaan presenteren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.