Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grand Prix Story 2 van Kairosoft is nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2017, 9:22 CategorieGaming

De Japanse spellenmaker Kairosoft heeft deze week het vervolg op Grand Prix Story uitgebracht, met de naam Grand Prix Story 2. Het spel is geheel gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel digitale aankopen en advertenties.

Download Grand Prix Story 2

De Japanse spelontwikkelaar Kairosoft staat bekend om haar verslavende simulatorspellen. In de afgelopen maanden – jaren – heeft het bedrijf talloze games uitgebracht die in de kern allemaal hetzelfde zijn: bouw iets op van niets naar iets. Dat is een bewezen spelconcept en eentje waar je allerlei kanten mee op kunt. Kairosofts nieuwste is het vervolg op Grand Prix Story, namelijk Grand Prix Story 2. Je bouwt in deze game aan je raceteam, die het doel heeft allerlei records te vernietigen die in het verleden zijn gezet door andere coureurs.

Je begint met het kopen van een auto. Vervolgens neem je een monteur aan en ga je die auto finetunen. De verschillende races dwingen mensen voor verschillende auto’s en monteurs te kiezen. Je moet dus een heel leger aan auto’s en monteurs hebben om straks op alles voorbereid te zijn. Uiteraard moet je ook racers aannemen en dien je hen te trainen. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer mogelijkheden er worden ontgrendeld. Zo moet je ook de auto’s upgraden om in de wedstrijd te blijven. Je vindt de game nu in de digitale winkels.

  • Grand Prix Story 2
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.