Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 10 gaat de iPhone 8 serieus uitdagen’

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 9:28 CategorieAndroid

De CEO van Huawei heeft gezegd dat de aankomende Huawei Mate 10 een serieuze uitdaging zal bieden aan de iPhone 8 van Apple. Beide smartphones zijn nog niet gepresenteerd door de bedrijven, dus het is moeilijk te zeggen of de CEO nu gelijk gaat krijgen.

Huawei Mate 10 versus iPhone 8

Huawei is momenteel de op twee na grootste smartphoneproducent van de wereld. Er zijn maar weinig markten waar de speler niet op actief is. De volgende stap voor de fabrikant is een bredere doelgroep bereiken binnen die markten. Eén van de markten waar Huawei nog wat te winnen heeft, is de Noord-Amerikaanse markt. Samsung en Apple zijn daar ontzettend populair, dus is het niet vreemd dat het bedrijf zich tegenover die bedrijven wil afzetten. Dat is ook precies wat CEO Richard Yu heeft gedaan in een interview met Bloomberg.

Yu laat namelijk weten dat Huawei werkt aan het antwoord op de iPhone 8, in de vorm van de Huawei Mate 10. Beide toestellen zijn nog niet aangekondigd, dus is het moeilijk te zeggen of zijn beweringen waard zijn. Wel weten we dat de Huawei Mate 10 ergens rond dezelfde periode als de iPhone 8 wordt onthuld. Dit is wat de beste man te zeggen heeft.

We will have an even more powerful product. The Mate 10, which has much longer battery life with a full-screen display, quicker changing speed, better-photographing capability and many other features that will help us compete with Apple.

Er zijn maar weinig iOS-gebruikers die de overstap maken naar Android, dus het is ook nog maar de vraag of Huawei hen zo ver krijgt met de ‘betere features’ die het bedrijf zal presenteren.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.