Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat mensen met foto en video reageren onder Stories

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2017, 18:44 CategorieApplicaties

Instagram stelt gebruikers in staat op de Stories te reageren met foto en video. Eerder was het al mogelijk een berichtje achter te laten. Dat kan nu natuurlijk nog steeds — de gebruikers van het sociale medium hebben nu echter nog meer mogelijkheden.

Reageren op Instagram Stories met foto of video

Instagram doet haar best om concurrent Snapchat te verslaan in een sport die het zelf heeft uitgevonden en vandaag gooit het fotodeelnetwerk er nog een schepje bovenop. Gebruikers konden al een berichtje achterlaten op andermans Story, maar nu is het ook mogelijk een reactie achter te laten in de vorm van een foto of video. Dat kun je doen door op het nieuwe camera-icoontje onderaan de Story te tappen. Naast alle huidige mogelijkheden, kun je ook middels Boomerang laten weten wat je van het verhaal vindt.

Uiteraard krijgen gebruikers toegang tot een groot scala aan filters en stickers. Met een simpele druk op de verstuurknop na het bewerken van je creatie, wordt die neergezet onder de Story. Aan de andere kant ontvangt diegene dan jouw reactie in een privébericht, samen met de thumbnail van het originele verhaal. Instagram Stories heeft momenteel meer dan 250 gebruikers en is nog altijd één van de meest gebruikte functies op het platform. Mocht je deze update interessant vinden, dan kun je hem nu elk moment downloaden naar je smartphone.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.