Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 verscheept pas laat in 2017, geen witte kleuroptie’

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2017, 9:41 CategorieiPhone

Als we nieuwe geruchten mogen geloven, dan zal de iPhone 8 pas aan het einde van het jaar verkrijgbaar zijn, omdat het verschepen van het product pas later dit jaar zal gebeuren. Ook zal er geen witte kleuroptie zijn, aldus dezelfde geruchtenmakers.

iPhone 8 verschijnt pas laat in 2017 – gerucht

Geruchtenmakers hebben laten weten dat Apple later dit jaar inderdaad drie modellen van de iPhone zal introduceren: de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en de iPhone 8, schrijft Macotakara. Echter, de premium versie van de iPhone, de 8, zal niet op hetzelfde moment beschikbaar zijn als de andere twee modellen. De 8 zou ergens tussen oktober en december worden verscheept en kort daarna geleverd kunnen worden. Ook melden de geruchtenmakers dat er aanvankelijk een gelimiteerd aantal smartphones beschikbaar zal zijn.

Verder komt nu naar buiten dat de iPhone 8 straks niet in het wit verkrijgbaar zal zijn. Het is niet duidelijk waarom dit is, maar het kan zijn dat dit natuurlijk met de aanhoudende tekorten te maken kan hebben. Over Touch ID wordt gezegd dat het onwaarschijnlijk is dat die sensor in de aan-uitknop zal zitten, maar waar Touch ID dan naartoe verhuist wordt niet duidelijk gemaakt. Wel is het waarschijnlijk dat Apple gezichtsherkenning zal implementeren en dat het toestel ontwaakt kan worden door hem op te tillen, zoals je normaal doet.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.