Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is een Apple iPad te repareren?

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2017, 8:00 CategorieNieuws

Voor een Apple iPad moet over het algemeen meer betaald worden dan voor andere tablets en als je eenmaal in het bezit bent van zo’n iPad, ben je er dan ook graag zuinig op. Toch gebeurt het soms dat een iPad ongewild kapot gaat. Gelukkig zijn er mogelijkheden om jouw iPad door middel van een iPad reparatie weer nieuw leven in te blazen. Zo is jouw tablet zeker nog niet aan zijn eind als de batterij het heeft begeven of het touchscreen ermee op is gehouden.

Zelf iPad repareren

Als je een beetje handig bent, kun je er natuurlijk voor kiezen om jouw iPad zelf te repareren aan de hand van tutorials op het internet. Hiervoor heb je echter wel een aantal dingen nodig. Zo zijn goede onderdelen, goed gereedschap, een goede reparatie handleiding en rust nodig om tot een goed resultaat te komen. Tevens is het handig als je al wat ervaring hebt en dat je van tevoren weet wat je wel en niet zelf kunt vervangen. Meer daarover lees je in: Zelf je iPad repareren: hoe werkt het?

iPad laten repareren

Om er zeker van te zijn dat de reparatie van jouw Apple iPad goed gaat, raden we je het liefst aan om hem door een goed bedrijf te laten repareren. Zij hebben tenslotte al jarenlang ervaring op het gebied van het repareren van dergelijke tablets, hebben de juiste onderdelen in huis en altijd het juiste gereedschap paraat. Dit scheelt je zelf een heleboel tijd en zo ben je er zeker van dat de reparatie ook echt goed gaat.

Garantie en verzekering

Ben je nog steeds niet helemaal overtuigd, dan kun je natuurlijk ook altijd bij Apple terecht voor het repareren van jouw iPad. Zo kun je op de officiële website van Apple precies aangeven wat er met jouw tablet aan de hand is en kijken zij vervolgens hoe ze je verder kunnen helpen. Het is daarbij wel belangrijk om rekening te houden met of je nog garantie hebt op jouw tablet. Als deze verlopen is, dien je de reparatie zelf te betalen. Is het defect ontstaan door schade die de iPad heeft opgelopen en heb je toevallig een verzekering lopen, dan kun je ook kijken of zij de kosten van reparatie dekken.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.