Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is mogelijk de opvolger van de Google Pixel XL

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 10:12 CategorieAndroid

De redactie van Android Police heeft een afbeelding en heel wat informatie gepubliceerd over wat mogelijk de opvolger van de Google Pixel XL is. Op de afbeelding is een grote smartphone met dunne schermranden te zien.

Is dit de Google Pixel XL-opvolger?

Het duurt waarschijnlijk nog een paar maanden voordat de onthulling van de Google Pixel XL-opvolger plaatsvindt, maar de redactie van Android Police meldt de eerste afbeelding en een hoop informatie in handen te hebben. Mochten deze geruchten kloppen (er is altijd een kans dat de tipgever er naast zit), dan laat Google hiermee zien zich wel degelijk bezig te houden met het design van een smartphone. De meest opvallende verandering is zonder meer de veel dunnere schermranden rondom het grote oled-scherm.

Dat scherm zou zes inch groot moeten zijn, met een beeldverhaal van 2:1 (zoals op de LG G6). Het toestel heeft verder wat weg van de Samsung Galaxy S8. Echter, aan de zijkanten loopt het scherm niet door. Naar verluidt is LG verantwoordelijk voor de productie van de smartphone, waardoor het niet gek is dat de Pixel 2 XL (of Pixel XL 2, Pixel XL 2017, of wat de naam ook wordt) gaat lijken op de eerdergenoemde G6. Ook zou de nieuwe Pixel XL beschikken over een knijpfunctionaliteit, zoals op de HTC U11 het geval is.

Verder lijkt de nieuwe Google Pixel XL ontzettend op de huidige Pixel-modellen. Maar dat is niet vreemd, aangezien Google nog altijd zelf verantwoordelijk is voor het design. Over het algemeen lijkt het apparaat wat verfijnder te zijn. Rondom de camera zit nog steeds een glazen omgeving, maar die is nu wel kleiner. De vingerafdrukscanner zit nu op het aluminumgedeelte. Ook is de camera veranderd: de lens is groter. Er is geen systeem van twee camera’s aanwezig. Waarschijnlijk kondigt Google in oktober dit nieuwe Pixel XL-model aan.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.