Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komst van nieuwe Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) bevestigd

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2017, 14:33 CategorieAndroid

De komst van een nieuwe kleine tablet van Samsung is door de Amerikaanse elektronicawaakhond FCC bevestigd. Het gaat om de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017).

Lte en wifi

De Galaxy Tab A-serie krijgt er dus een nieuwe tablet bij. Het modelnummer van de tablet is SM-T385. Het beschreven apparaat lijkt een lte-tablet te zijn, die dus via dit mobiele netwerk het internet op kan, naast de gebruikelijke wifi-verbinding. Het ligt voor de hand dat Samsung ook nog een versie op de markt zal brengen die alleen maar een wifi-verbinding biedt.

8-inch scherm

De tablet is, zoals de naam al aangeeft, 8 inch groot. Het scherm bezit een hd-resolutie. De tablet wordt aangedreven door een quadcore processor die is geklokt op 1.4 Ghz. Er zit 2GB ram bij en 16GB opslaggeheugen. Dat kan waarschijnlijk worden uitgebreid met een micro sd-kaart.

Twee camera’s, één flitser

Aan de voorkant bevindt zich een 5-megapixelcamera. Op de achterkant treffen we een 8-megapixelcamera aan, met – aan het plaatje te zien – een led-flitser.

Android Nougat

Volgens de gepubliceerde informatie loopt deze tablet op Android Nougat. Hoeveel de tablet gaat kosten en wanneer hij naar Nederland komt, zijn allebei nog open vragen. De enige houvast dat we hiervoor hebben, is het gegeven dat de Galaxy A-serie van Samsung zich aan de onderkant van het midrangesegment bevindt. Dat houdt in dat de tablet niet al te duur zal worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016)
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.