Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Legendarische Pokémon toch echt onderweg naar Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2017, 17:00 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic Inc. heeft laten weten dat de legendarische Pokémon dan toch echt binnenkort worden toegevoegd aan Pokémon GO. Binnenkort worden ze aan de populaire augmentedrealitygame toegevoegd; sneller dan je denkt.

Legendarische Pokémon in Pokémon GO

Donderdag heeft Niantic Inc., de ontwikkelaar van Pokémon GO, laten weten dat de legendarische Pokémon dan toch echt onderweg zijn naar de populaire augmentedrealitygame. Ook heeft de ontwikkelaar wat extra details over deze aanstaande toevoeging verklapt. Trainers moeten samenkomen om zo’n legendarisch beest te verslaan, middels de onlangs toegevoegde raid-modus. In die modus kunnen spelers samenwerken om Pokémon te verslaan en te vangen. Meer over de raid-modus lees je in ons uitgebreide nieuwsartikel daarover.

Once in the wild, trainers can search for unique legendary eggs at gym locations around the world. Players can team up with friends and other trainers to join legendary raid battle to defeat the legendary Pokémon and earn a chance to catch it.

De functie zal zeer snel worden toegevoegd aan Pokémon GO. Het eerste gevecht met een legendarische Pokémon zal plaatsvinden tijdens een festival in het teken van Pokémon GO in Chicago, op 22 juli aanstaande. Mochten spelers in staat zijn het raid-gevecht te winnen, dan worden dezelfde gevechten wereldwijd uitgerold.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.