Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo Moto G5S Plus wordt op 25 juli aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2017, 9:06 CategorieAndroid

Eind deze maand zou fabrikant Motorola een nieuw toestel moeten aankondigen. Het zou gaan om de phablet Moto G5S Plus. Dit toestel moet een scherm van 5,5-inch gaan krijgen, evenals een schermresolutie van 1.920 bij 1.080 pixels.

Is dit de Moto G5S Plus?

In de afgelopen zes maanden heeft Motorola al een aantal smartphones aangekondigd en uitgebracht. Maar dat betekent niet dat de fabrikant het daarbij laat zitten. Aan het einde van deze maand organiseert het bedrijf namelijk nog een persevenement, waar het waarschijnlijk de Moto G5S Plus zal gaan aankondigen. Venturebeat heeft marketingmateriaal in handen gekregen. Dat materiaal laat een grote smartphone zien, die beschikt over meer premium materialen. Ook moet de G5S Plus groter zijn dan de normale G5 Plus.

De Moto G5 Plus krijgt volgens het materiaal een scherm van 5,5-inch en een schermresolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. De andere twee G5-modellen beschikken over een 5- en een 5,2-inch scherm. Onder de motorkap zal wederom een Qualcomm Snapdragon 625 zitten (octacore-processor geklokt op 2,0 GHz) en maximaal 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Op de achterkant zit mogelijk een dubbele camera van twee keer dertien megapixel. De frontcamera zou een upgrade moeten krijgen van vijf naar acht megapixel.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.