Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Convertible Lenovo Yoga 920 krijgt de Intel Coffee Lake-processor’

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 9:25 CategorieWindows

Er zijn specificaties gelekt die mogelijk betrekking hebben op de onaangekondigde convertible Lenovo Yoga 920 met Windows 10 aan boord. Als we de geruchten mogen geloven dan krijgt de tablet een Intel Coffee Lake-processor, de nieuwste van Intel.

Is dit de Lenovo Yoga 920?

Hoewel Intel nog geen ferme releasedatum heeft bekendgemaakt voor de nieuwe generatie processor (de Coffee Lake-chipset), zijn fabrikanten van laptops en tablets (en alles daar tussenin) wel alvast met de hardware aan de slag gegaan. Lenovo is één van die fabrikanten, die achter de schermen de Lenovo Yoga 920-convertible lijkt klaar te stomen. Onder de motorkap zit mogelijk de Core i7-8550U-processor, meldt Notebook Italia. De Yoga 920 dook eerder al op en is de nieuwste Yoga-convertible in de lijn van high-end laptops.

Naast de eerdergenoemde volgende generatie processor, is de verwachting dat de Lenovo Yoga 920 wordt voorzien van ondersteuning voor een stylus. Ook zou er een vingerafdruklezer aanwezig zijn, evenals een display met een schermresolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, tot 16 GB aan werkgeheugen en 1 TB aan interne opslagruimte. Het scherm zou 13,9-inch groot zijn, de speakers zouden van JBL afkomstig zijn en er zouden maar liefst twee usb-c-poorten aanwezig zijn. Mogelijk horen we hier meer over tijdens de aankomende IFA in Berlijn.

  • Delen:
Lenovo Yoga 920 (13 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.