Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG presenteert LG G Pad IV 8.0

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2017, 22:47 CategorieAndroid

LG heeft een nieuwe kleine tablet gepresenteerd. De LG G Pad IV 8.0 moet de derde versie van deze tabletserie gaan opvolgen. Zoals de naam al aangeeft, is de schermdiameter van deze tablet 8 inch groot.

Lichtgewicht

LG pocht vooral met het lichte gewicht van deze dunne tablet. Hij zou maar 290 gram wegen, net zoveel als een glaasje fris. De tablet kan omgaan met lte-netwerken. Het 8-inch scherm is full HD. De tablet wordt aangedreven door een midrange 1,4 Ghz Qualcomm Snapdragon 435-processor. Deze wordt ondersteund door 2GB ram.

De tablet voorziet in 32GB opslaggeheugen, hetgeen kan worden uitgebreid tot maximaal 2 terabyte via een geschikte micro sd-kaart.

Camera’s

De achtercamera schiet foto’s in een resolutie van 5 megapixel, die aan de voorkant doet dat eveneens in 5 megapixel. Een 3000 mAh batterij drijft deze tablet aan.

De specificaties maken deze tablet geschikt voor eenvoudige taken als browsen op het web, social media-bezoek en wat licht werk onderweg.

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat staat erop. In Zuid-Korea is de prijs van deze tablet net geen 300 euro. Of en wanneer de nieuwe G Pad naar Nederland komt, hebben de Koreanen nog niet onthuld. De laatste G Pads zagen we in ons land in 2014. Ook die tablet liep op een midrange processor.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.