Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG V30 verschijnt mogelijk dit jaar in Europa, in tegenstelling tot de V20

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2017, 10:40 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal fabrikant LG de LG V30 gaan uitbrengen in Europa, in tegenstelling tot de V20. De LG V10, de eerste in serie opvallende telefoons, had een gelimiteerde uitgave in Europa.

LG V30 komt naar Europa – gerucht

De LG V10 had een gelimiteerde release in Europa, terwijl de LG V20 helemaal niet werd uitgebracht. Maar als we de nieuwe geruchten mogen geloven, dan zal de LG V30 wel naar Europa komen. De verwachting is dat LG dit jaar de nieuwe V-smartphone zal presenteren tijdens de IFA in Berlijn, een beurs die in september plaatsvindt. Vlak voor die beurs kondigen grote fabrikanten hun producten alvast aan en LG houdt op 31 augustus een presentatie. Op basis daarvan leeft nu de gedachte dat de V30 ook in Europa zal worden uitgebracht.

Over de specificaties van de LG V30 is officieel nog niets bekend. Wel zijn er al geruchten verschenen over het nieuwe toptoestel van LG. Het scherm zou 6,2-inch groot zijn en een resolutie kunnen aanbieden van 1.440 bij 2.560 pixels. Als software zou Android 7.1 Nougat worden meegeleverd. Ook zou de V30 6 GB aan werkgeheugen krijgen, evenals 64 GB aan interne opslagruimte. Verder zouden we onder de motorkap de Qualcomm Snapdragon 835 aantreffen en zou de camera beelden met een resolutie van 2160p kunnen schieten.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.