Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer informatie gelekt over Motorola Moto Z2 Force

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2017, 9:48 CategorieAndroid

Er is veel informatie gelekt omtrent de onaangekondigde Motorola Moto Z2 Force. Het toestel krijgt een systeem van twee camera’s achterop, evenals een scherm van 5,5-inch, een dunner design en natuurlijk ondersteuning voor de Moto Mods.

Dit is de Motorola Moto Z2 Force

Er is ontzettend veel informatie over de onaangekondigde Motorola Moto Z2 Force gelekt. Zoals verwacht zal het toestel de Moto Mods blijven ondersteunen. Die aansluiting zit op de achterkant, net als het nieuwe camerasysteem. Dit keer is er niet één camera van 21 megapixel aanwezig, maar twee camera’s van twaalf megapixel. Het scherm is 5,5-inch groot en de resolutie bedraagt 1440p. De frontcamera beschikt over vijf megapixel. En hoewel het toestel niet waterdicht is, is het wel waterafstotend, zoals het gros van de smartphones vaak is.

De body van het toestel is een millimeter dunner gemaakt in vergelijking met het model van vorig jaar. Helaas heeft dat (mogelijk) tot gevolg dat de accu flink minder capaciteit heeft: 2.730 mAh. Vorig jaar was dat nog 3.500 mAh. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835, evenals 4 GB aan werkgeheugen. Ook is er 64 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast mag je rekenen op een micro-sd-kaartsleuf. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niets bekend, maar het toestel zal te koop zijn in de kleuren goud, zwart en grijs.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.