Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Middle-earth: Shadow of War komt ook naar mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 8:55 CategorieGaming

Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt dat de game Middle-Earth: Shadow of War ook naar mobiele apparaten komt. Uiteraard wordt dit niet dezelfde game als op de console, maar een aangepaste versie voor zowel Android als iOS.

Middle-Earth: Shadow of War – The Mobile Game

Aan het einde van dit jaar verschijnt de game Middle-Earth: Shadow of War voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is een langverwacht vervolg op de titel Middle-Earth: Shadow of Mordor, een openwereldgame met rpg-elementen en een hoop geweld tussen de verschillende personages uit het Lord of the Rings-universum. Er komt ook een versie van het vervolg naar mobiele apparaten toe: Android- en iOS-gebruikers mogen een lichte en free-to-play-rpg verwachten, waar ze met bekende personages kunnen spelen.

De ontwikkelaar IUGO Mobile Entertainment is verantwoordelijk voor de mobiele versie van het spel. De studio heeft ervaring met het ombouwen van brede franchise-ervaringen tot mobiele games. The Walking Dead: Road to Survival, een andere game van de developer, is een succes te noemen, met 168 miljoen dollar aan omzet door digitale aankopen. Het Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor en Shadow of War keert terug in deze mobiele titel en dat is maar goed ook, want dit is één van de leukste aspecten van de serie.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.