Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De Moto G5S Plus zal in drie kleuren verkrijgbaar zijn’

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2017, 15:22 CategorieAndroid

Er is een afbeelding gelekt waarop drie renders van de onaangekondigde Motorola Moto G5S Plus te zien zijn. Ook zijn er inmiddels prijzen naar buiten gebracht, waardoor we waarschijnlijk al weten wat ze straks zullen gaan kosten.

Drie kleuren voor de Moto G5S Plus – gerucht

Nu de Motorola Moto Z2 Force uit de doeken is gedaan, is het tijd om uit te kijken naar het volgende apparaat dat de fabrikant zal presenteren. Er zitten er nog drie in de pijpleiding, voor zover we kunnen zien: de Moto X4, de Moto G5S en de Moto G5S Plus. Over de twee laatstgenoemde bestaan nog veel vraagtekens, maar maandag is er een afbeelding verschenen met daarop drie versies van het paar. De bekende techjournalist Evan Blass heeft de afbeelding gepost, een man die een redelijke track record heeft op het gebied van gelekte info.

Zoals het er nu naar uitziet zal Lenovo, als moederbedrijf van Motorola, een gouden, zilveren en grijze variant gaan uitbrengen van de Moto G5S en Moto G5S Plus. Dit worden de opvolgers van de Moto G5 en Moto G5 Plus, twee smartphones die niet in de categorie phablets vallen. Over de G5S Plus wordt gezegd dat de smartphone een scherm van 5,5-inch krijgt, waardoor die dus wel als phablet kan worden gezien. Ook zou er een dubbele camera, van elk dertien megapixel, aanwezig moeten zijn op de achterkant. De prijs zou 330 euro moeten zijn.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.