Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z2 al te zien op Chinese website van fabrikant

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2017, 10:32 CategorieAndroid

Hoewel de Motorola Moto Z2 nog moet worden aangekondigd, is het toestel nu wel alvast opgedoken op de Chinese website van de fabrikant. De verwachting is dat Motorola dit apparaat, met al haar accessoires, op 25 juli zal aankondigen.

Is dit de Motorola Moto Z2?

Op de officiële Chinese website van Motorola is er een afbeelding verschenen met daarop de Motorola Moto Z2 en enkele accessoires. De verwachting is dat het toestel op 25 juli wordt aangekondigd, dus mogelijk heeft iemand te vroeg op het publiceerknopje gedrukt. Qua design zal de nieuwe Moto Z gaan lijken op de bestaande modellen; de dubbele camera op de achterkant moet voor het verschil zorgen waardoor je direct weet dat je met een nieuw model te maken hebt. De Z2 krijgt mogelijk een 5,5″-scherm, met een qhd-resolutie.

Onder de motorkap treffen we straks waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 835-processor aan. Waarschijnlijk komen er twee varianten op de markt van de Moto Z2: eentje met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte en eentje met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. De camera’s op de achterkant beschikken over twaalf megapixel; de frontcamera over vijf megapixel. Op de foto zien we de volgende accessoires: Hasselblad True Zoom Camera, Portable Photo Printer, Turbo Power Battery Case, 360 Camera, JBL Speaker en de GamePad. Motorola en Lenovo hebben zelf nog niets naar buiten gebracht hierover.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.