Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z2 Play vanaf begin augustus verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 15:27 CategorieAndroid

Lenovo en Motorola hebben aangekondigd dat de Motorola Moto Z2 Play vanaf begin augustus te koop zal zijn in Nederland. Vanaf vandaag tot 6 augustus kun je de Moto Z2 Play al pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen.

Motorola Moto Z2 Play naar Nederland

Motorola heeft aangekondigd dat de Motorola Moto Z2 Play vanaf begin augustus te koop zal zijn in Nederland. Het apparaat is nu al vooruit te bestellen via de gebruikelijke verkoopkanalen: dat kun je doen tot 6 augustus aanstaande. De tweede generatie Moto Z Play is voorzien van een dunner en lichter ontwerp en levert snellere prestaties. Het volledig metalen unibody-toestel is voorzien van een super amoled-scherm van 5,5-inch en een full hd-resolutie. Met de 2.2 GHZ octacore-processor en dertig uur lange batterijduur kom je de dag wel door.

Mocht je het toestel een keer zijn vergeten op te laden dan is dit geen probleem. Dankzij de TurboPower- lader gaat je telefoon in vijftien minuten weer acht uur mee. De twaalf megapixel-camera die laser- met dualpixelautofocus combineert maakt het mogelijk om zowel overdag als ’s avonds goede foto’s te maken. Ook is er 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte aanwezig. De Moto Z2 Play is vanaf vandaag te pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen en is begin augustus verkrijgbaar voor een prijs van 449,99 euro.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.