Niantic maakt data volgende legendarische Pokémon bekend

26 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
Legendarische Pokémon Go

Niantic heeft in navolging van Lugia en Articuno nu bekendgemaakt wanneer we Moltres en Zapdos in Pokémon Go kunnen verwachten.

Pokémon Go wordt weer massaal gespeeld nu Niantic eindelijk de eerste twee langverwachte legendarische Pokémon heeft toegevoegd aan de game. Het begon deze week allemaal met het toevoegen van Articuno en Lugia aan het spel en nu is ook bekend wanneer we de volgende legendarische Pokémon kunnen verwachten.

Moltres en Zapdos in Pokémon Go

Niantic voegde afgelopen weekend alvast twee legendarische Pokémon toe aan de game. Lugia en Articuno zijn sinds afgelopen weekend te vangen door eerst een raid boss te verslaan, waarna je in een bonus challenge de kans krijgt om de Pokémon toe te voegen aan je Pokédex. Nu is ook bekend wanneer Moltres en Zapdos toegevoegd gaan worden aan de game. Moltres, de legendarische Pokémon van Team Valor, zal vanaf 31 juli tot 7 augustus tevoorschijn komen in raid battles. De legendarische Pokémon van Team Instinct, Zapdos, is de week daarna (van 7 augustus tot 14 augustus) te vangen.

Evenement verlengd

Niantic werkt momenteel hard aan Pokémon Go om nieuwe functies toe te voegen, maar staat ook bekend om zijn evenementen. Het evenement met de wereldwijde beloningen, waardoor je onder meer profiteert van dubbele candy en XP, is verlengd met 72 uur. Dat evenement loopt daardoor in Nederland door tot 28 juli 02.00 uur ’s nachts.

Reacties (0)