Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe game van Telltale Games onderweg, mogelijk Batman-vervolg

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2017, 9:41 CategorieGaming

Telltale Games heeft een teaser op Twitter geplaatst waaruit op te maken valt dat de ontwikkelaar werkt aan een nieuw spel. Fans van de studio hebben interessante informatie achterhaald, waaruit blijkt dat we mogelijk een vervolg krijgen op de Batman-game.

Nieuwe game van Telltale Games onderweg

Binnenkort geeft spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games meer informatie vrij over een onbekende game die momenteel in ontwikkeling is, is op te maken uit een tweet van het bedrijf (zie hieronder). De fans van de studio hebben al interessante informatie achterhaald. Zo zou het kunnen zijn dat er een nieuw seizoen van The Wolf Among Us verschijnt (mocht ook wel eens tijd worden), aangezien de hoofdrolspeler van die serie de tweet geretweet heeft. Maar het zou ook kunnen zijn dat er een nieuw Batman-deel komt.

Film and Labeling Body of New Zealand, vergelijkbaar met PEGI en Kijkwijzer in Nederland, heeft namelijk een beoordeling gegeven aan Batman: The Enemy Within – Season Pass. In die notering staat te lezen dat Kent Mudle de regisseur is. Eerder werkte Mudle al aan Game of Thrones, The Walking Dead: Michonne en, de belangrijkste, Batman. Ondertussen werkt Telltale Games nog aan Guardians of the Galaxy en Minecraft: Story Mode – Season Two. Aangezien de studio werkt aan meerdere titels tegelijk, kan er best nog wel eentje bij.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.