Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5 wederom voorzien van software-update, nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2017, 10:25 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft wederom een update uitgebracht voor de OnePlus 5. Dit is de derde update in zeer korte tijd sinds de lancering. Het gaat hier om OxygenOS 4.5.5, die een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen met zich meebrengt.

OnePlus 5: download OxygenOS 4.5.5

Het is voor eigenaars van de OnePlus 5 wederom mogelijk een update te downloaden voor hun smartphone. Dit is alweer de derde update die is uitgebracht sinds de lancering, die officieel een week geleden heeft plaatsgevonden. De software-update is 59 MB groot en brengt vooral bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee. Het gaat hier om de verbetering van de wifi-verbinding, een lager batterijverbruik wanneer er een video wordt opgenomen, evenals kleine aanpassingen aan de manier waarop de trilmotor onder de motorkap fungeert.

De update is nu beschikbaar als over-the-air-update. Dat betekent dat je er zelf niets voor hoeft te doen. Je hoeft je smartphone niet aan een computer te koppelen voor het updateproces en kunt gewoon wachten op de notificatie die meldt dat OxygenOS 4.5.5, zoals de update wordt genoemd, klaarstaat om gedownload te worden. Hoewel de software-update nu wordt uitgebracht, kan het zijn dat je nog even geduld moet hebben voordat ‘ie bij je is aangekomen. Het over-the-air-updateproces kan nogal tijdrovend zijn — maar hij is dus onderweg.

  • Delen:
Nokia 6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.