Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar van Pokémon GO: ‘We lopen zes maanden achter’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2017, 17:09 CategorieGaming

De ontwikkelaar van Pokémon Go heeft aangegeven dat het team zes maanden achterloop op features die al geïntroduceerd hadden kunnen worden. De reden achter dit gegeven, zal je niet verbazen (serieus, je hebt de reden al eerder gehoord).

Pokémon GO bleek te populair

Pokémon GO bestaat inmiddels een jaar. Reden genoeg voor de ontwikkelaar om met verschillende nieuwsmedia om tafel te zitten voor een gesprek over de hoogte- en dieptepunten van de game, haar ontwikkelaar en haar spelers. Hoewel de game onlangs nog een grote update heeft ontvangen, belooft CEO John Hanke dat er nog meer onderweg is. De reden waarom spelers hier zo lang op moeten wachten is heel simpel: het team achter de augmentedrealitygame heeft zich laten verrassen door het vroege succes — maar dat was inmiddels duidelijk.

In het begin was het team vooral bezig om de servers draaiende te houden. Daardoor kon er niet goed gewerkt worden aan nieuwe functies. Functies zoals trainen met andere spelers en vechten tegen andere trainers komen er nog aan, maar laten dus nog even op zich wachten. Dat de populariteit is afgenomen in de afgelopen twaalf maanden, is dus geluk bij ongeluk. Hierdoor kan Niantic Inc. namelijk doen waar het goed in is: nieuwe functies ontwerpen, testen en implementeren in haar populaire games. Maar wanneer het zover is, is niet bekend.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.